mar., 07 sept. | Zoom

Atelierele ”Educ și mă educ”: descoperă platforme utile

Timp de două ore, profesorii mentori vor discuta î pe Zoom, împreună cu participanții, despe diverse subiecte pe care noi le considerăm importante: de la cum să îți pregătești materialele pentru începutul de an și până la cum să îi faci pe elevi să iubească istoria.
Registration is Closed
Atelierele ”Educ și mă educ”: descoperă platforme utile

Time & Location

07 sept., 18:30 – 09 sept., 20:30
Zoom

About the Event

Cui se adresează evenimentul? Atelierele ”Educ și mă educ” sunt destinate profesorilor debutanți din învățământul primar și preșcolar, studenților și elevilor care vor să urmeze o carieră în sistemul de învățământ, dar și profesorilor care doresc să se perfecționeze. Timp de două ore, profesorii mentori vor discuta î pe Zoom, împreună cu participanții, despe diverse subiecte pe care noi le considerăm importante: de la cum să îți pregătești materialele pentru începutul de an și până la cum să îi faci pe elevi să iubească istoria.

Săptămâna I este destinată profesorilor mentori și materiilor cheie din învățământul primar, precum și despre primul an ca educatoare pentru cei care urmează să intre în învățământul preșcolar.

A doua săptămână este destinată atelierelor de cunoaștere a unor platforme care pot fi folosite de către profesori. Cu ajutorul acestui formular te poți înscrie la toate atelierele.

Ce platforme vei cunoaște?

07.09(18:30) TWINKL Tutorial și lucruri neștiute despre platformă 08.09 (18:30) GENIALLY Cum să creezi jocuri pentru clasa ta 09.09 (18:30) EDUKI Descoperă noua platformă pentru materiale didactice create de profesori

Ce ar trebui să știu? - vei primi mailul de confirmare împreună cu linkul de conectare cu 24 de ore înainte de eveniment - locurile sunt limitate la 100 de persoane/eveniment - voia bună și entuziasmul sunt acceptate

Înscrierea se realizează completând formularul următor: https://forms.gle/tb9SXbKm4zPETwXC9

Share This Event