Super Teach

SuperTeach este proiectul care promoveaza centrarea pe nevoile elevilor si formarea cadrelor didactice dupa principiile mentalitatii deschise. SuperTeach este initiat de Fundatia Romanian Business Leaders, EDUCATIVA si Institutul Dezvoltarii Personale.

Teach for Romania

Opţiuni de viaţă prin educaţie de calitate pentru fiecare copil din România.

Ora de net

Ora de Net - Centru de resurse educaţionale pentru promovarea folosirii creative, utile şi sigure a Internetului de către copii

Asociatia Techsoup Romania

centru de resurse. societate civila. educatie STEAM.

Digitaliada

Școala poate fi altfel. Interactivitate și deschidere spre viitor. Poți invăța ușor, cu entuziasm. Digitaliada revoluționează educația

Școala altfel

Ore online, altfel.

Cantus Mundi

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat prin implicarea membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”.

EduTalks-idei pentru educatie

Edu Talks - Idei pentru educație este un podcast în care discutăm cu oameni care au experiență în domeniul educației.

Salvați copiii România

În 2020, Salvaţi Copiii împlinește 30 de ani: trei decenii de ambiţii şi idealuri împlinite, zi de zi, de copii incluşi în programele sociale şi educaţionale.

Fundația CCU

Fundația CCU este o organizație non-guvernamentală, a cărei activitate este susținută financiar de firmele din grupul REAL, precum și de alți sponsori și donatori – persoane care cred în evoluția societății prin dezvoltare continuă.

iTeach

iTeach este o platforma online pentru dezvoltarea profesionala continua a cadrelor didactice prin incurajarea participarii si a schimbului de resurse, facilitarea colaborarii, formarea competentelor pedagogice si de specialitate.

Aspire Teachers

Susținem formarea de calitate a învățătorilor și profesorilor din România prin activități aplicate de pregătire cu o curriculă multidisciplinară, cu practici pedagogice de impact adaptate la realitățile secolului 21.

Tineri pentru tineri

De peste 20 de ani acționăm ca fiecare sarcină să fie dorită și tinerii să se bucure de viața lor, la întregul lor potențial, în sănătate cât mai deplină.

Școala trimitoare

“Școala Trimitoare” este o organizație non-guvernamentală, care își propune să contribuie activ la schimbarea cadrului educațional al României.

Ajutor pentru burtica

Obiectivul principal vizat de fundatia noastra este acela ca zilnic sa putem suplimenta hrana pentru acei copii (prescolari si scolari) ai caror parinti nu le pot garanta acestora necesarul de alimente.

Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret

Asociatia "Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret" (pe scurt inventeaza.ro) este un ONG implicat activ in comunitate inca din 2011, care sprijina initiativele inovatoare in domeniul tehnologic.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by #TeacherME