Cât de norocoși suntem că știm să scriem?

Poate nu v-ați gândit niciodată cât de minunat este că puteți să scrieți. Că ați pornit de la o literă și ați ajuns să scrieți cuvinte, propoziții, fraze și chiar cărți!

Asta a fost lecția învățată de mine săptămâna asta atunci când am văzut niște copii frumoși ca scriu primele propoziții....corect și fără ajutor.

Să spun sincer, eram emoționată tare la început că nu voi știi să le explic cum se leagă niște litere între ele și cum se citesc cuvintele.

A fost și este o adevărată bucurie să-i văd pornind de la "a" mic de mână, timizi, și ajungând să scrie după dictare(la care mai mult de jumătate de clasă a primit FB cu felicitări!).

Probabil (mai mult ca sigur) acesta e motivul pentru care în Weekend mă gândesc cum pot îmbunătăți lecțiile: fiindcă ii văd evoluând atât de frumos!

Oh, da, cum se observă în poză, nu corectez cu roșu. 12 ani am văzut roșu, am zis că eu nu vreau același lucru pentru ei. Iar când vine vorba să greșim un cuvânt, nu îl ștergem, îl subliniem. Ca să vedem că putem scrie bine chiar dacă am greșit înainte.2 views0 comments

Recent Posts

See All