Deschidem BookClub pentru educă-lume!

Poate îți cauți motivația să te apuci de citit, sau poate nu mai ai idei ce să mai citești. Oricum ar fi, te anunțăm că deschidem BookClub pentru educă-lume.



Adică?


BookClub este un club de lectură, în care citim cărți despre educație, psihologie, relaxare, wellbeing, relații și multe altele.

Acest club este un loc unde îți poți exprima ideile cu privire la aspectele plăcute dintr-o carte, lângă o cană cu ceai, cu cei mai delicioși biscuiți și lângă cea mai pufoasă pătură.

În fiecare lună propunem o carte către a fi citită, apoi va fi stabilită o dată în care să ne întâlnim virtual (momentan) în care să dezbatem respectiva carte propusă în respectiva lună. Ne vom pune întrebări, vom fi critici, vom scoate aspecte importante, ne vom juca și vom aplica tehnici.


Având în vedere faptul că suntem într-un domeniu de activitate în care dezvoltarea și învățarea continuă este foarte importantă și necesară, vor fi propuse cărți din domeniul pedagogic, dar și din domeniul psihologiei. Iar la cerere vom dezbate și cărți din alte sfere. Principalul criteriu va fi dezvoltarea personală și profesională.


Cărțile vor fi achiziționate de către participanți sau vor trimise în format electronic. Este foarte important să vă faceți o bibliotecă digitală sau chiar una fizică pentru a reveni la anumite cărți sau pasaje.



De ce să intri în BookClub?

  1. Vrei să citești mai mult

  2. Vrei să fii motivat să citești

  3. Vrei să comunici și să găsești oameni cu pasiuni comune

  4. Îți dorești să fii parte dintr-o comunitate


De ce să nu intri în Bookclub?

  1. Nu îți dorești să te dezvolți personal

  2. Nu îți place să citești

  3. Nu vrei să faci parte dintr-o comunitate de cititori pasionați


Pentru a intra în BookClub trebuie doar să dai join acestui grup: https://www.comunitateateacherme.com/group/educational-bookclub/discussion



Vă așteptăm cu drag pentru debutul acestui club care va lua viață doar cu voi.



316 views0 comments