Din nou în scenariul roșu...

Ma pregătesc de online, asa cum pot, asa cum nu m-a învățat nimeni, asa cum am învățat de unde am apucat, de la alți profesori sau pur și simplu am învățat faptul ca creativitatea nu cunoaște limite atunci când obiectivul principal este binele copilului.

Am creat așadar Magazinul Megalopian, magazinul care ne va ajuta foarte mult de acum încolo, atât la lecțiile online, cât și fata în fata.

În statul creat de noi, totul se plătește în megalopolisi: temele efectuate, prezenta la ore, cărțile citite, respectarea regulilor etc. Tot aici primim și amenzi pentru încălcarea regulilor: teme neefectuate, scris greșit din punct de vedere gramatical sau comportament neadecvat.

La finalul zilei, copiii vor primi puncte pe care le vor nota într-o "fisa de pontaj". În fiecare luna, pe 15, se va deschide magazinul iar copiii își pot cumpăra orice din lista de mai jos, în funcție de cati megalopolisi au adunat (o ora de tăcere înseamnă o ora la care au dreptul sa nu vorbească/raspunda).

Au plecat încântați, cu documentul de mai jos în ghiozdan, alături de fisa de pontaj si cartea de identitate creata de noi vineri, la educatie civica.

Suntem pregătiți de ore online? Nu, dar măcar sunt(eu) un pic mai încrezătoare ca ii voi avea pe toți prezenti de mâine.

În rest...liniște, frustrare si neînțelegere, din toate părțile...
12 views0 comments

Recent Posts

See All