Recapitularea cu ajutorul testelor în Kahoot

Cum am făcut recapitularea astazi la clasa astfel încât sa observ ce ar trebui sa mai lucram înainte de testul de evaluare? Printr-un test kahoot!

Copiii își verifica singuri cunoștințele iar eu observ pe ce ar trebui sa pun accentul astfel încât ei sa plece cu lecția învățată.

Ei se distrează si automat învățarea nu mai pare atât de grea. Eu analizez mult mai ușor ceea ce elevii cunosc și ce nu, prin intermediul unui test kahoot decât printr-o fisa de lucru.

Sa nu ma înțelegeți gresit: rezolvam și fise de lucru, dam dictare și folosim manualul și caietul de scris. Nu le exclud și nici nu recomand sa faceți asta!

E bine, plăcut și sigur sa îmbini tehnologia cu predarea traditionala la clasa: lucram un test în kahoot, o fisa la romana din auxiliar, citim un text nou din manual, apoi terminam cu o întrebare în Menti sau un joc de mișcare în curtea scolii, nu neapărat în aceasta ordine.

Cele doua metode, gamificata și tradiționala, le folosesc combinat, astfel ca la finalul zilei copiii sa înțeleagă faptul ca au lucrat dar s-au și simțit bine la scoala.22 views0 comments

Recent Posts

See All